Olie og oliebehandling af plankegulve og parket tilbydes til en rimelig pris. Denne behandling påfører træet en flot lød og er særdeles moderne på både mørke og lyse træsorter. Oliebehandling som overflade betegnes også gulvolie ikke at forveksle med andre typer olie.

Olie og oliebehandling af plankegulve og parketgulve?

hvis dit gulv er blevet gammel og den primære farve mistet? Så er en ny olie påkrævet. Træet mættes med en hærdende gulvolie som er kraftig, modstandsdygtig, let at rengøre samt fin at bese. som helhed en overordentlig eminent behandling som er hot.

Gulvolie til gulve af træ

Gulvolie tilfører træet dybde uanset om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og stukturer i træet pointeres og bliver ekstra tydelig. Oliering benyttes tillige på bordplader i køkkener hvor der tabes fedtstof, hvilket viser at det er en overordentlig fortræffelig gulvbehandling.

Oliering og oliebehandling af parket- eller plankegulve?

Olie giver lyse træsorter en lidt honning agtig farve, der er meget æstetisk og flot. I kraft af gulvolie får du et nydeligt og naturligt plankegulv eller parketgulv, som vil vise sig som rustikt og tørt. Oliebehandlede gulve kan poleres og være blank, om ønsket.

Hvid oliering med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigmentering. Hvidpigmenteret oliebehandling er en virkelig fordelagtig efterbehandling, der passer fortrinligt til et nyrenoveret lyst parket eller plankegulv. Lyse trægulve som eg, ask, bøg og fyr får den yndede lys grå-hvidlige patina som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv overfladebehandling

Olie kan udføres som selvgjort gulvarbejde eller af en kompetent medarbejder. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. I kraft af fornuftige gulvafslibning priser, er vi en rigtig billig gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt godt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet plankegulv

Et oliegulv skal vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Når det bliver beskidt anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede trægulve.