Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest tiltræden søger vi en professionel og dreven håndværker til at arrangere en række typer opgaver indenfor gulvrenovering. Du skal have viden om gulvtekniske og trætekniske gøremål, derunder slibning. Fast arbejde forventes idet vores ordreindgang er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være arbejde af gulve og behandling af parketgulve og planke gulv  for boligselskaber, privatkunder og erhvervskunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre fagligt dygtigefagligt kompetente gulvhåndværkere, dog alene ved mindre opgaver. Således får du fri telefon og firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi imødeser, at du har stor professionel talent og kan arbejde uafhængig med en behagelig væremåde overfor vore adskillige klienter. Alle medarbejdere bør kunne lave disse arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af gulve fyrretræ
  • Afslibning af egetræ
  • Afslibning af lakeret gulv
  • Afslibning af sofabord
  • Vask af ludbehandlet trægulv
Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Vi er det lokale gulvfirma der lever af at høvle hjemmets parket. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvjob
  • Gulvmontering
  • Pudsning

i høj kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt slibning udføres af lokale håndværkere.

Lidt om gulvfirmaet

Siden starten i 1999 har vi foretaget gulvafslibning samt gulvbearbejdning rundt omkring i hele landet. Med speciale i opfriskning og behandling af trægulve har vi udført gulvreparationer i Odense, Aarhus og København og visse andre områder i Danmark. Ikke mindst indenfor afhøvling, gulvslibning og behandling har gulvfirmaet nået en markant opfrisker rolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til fornuftige priser.

Gulvafslibning, afhøvling og gulvsliber leje

Vi er et gulv foretagende der er berømt for stærk gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet imellem billig gulvafslibning priser, gulvteknisk ekspertise og ny teknologi. Medarbejdere og ledelse har fokus på arbejdsmiljø, minimering af støj og støv samt indemiljø.