Gulvfirma

Gulvfirma

Gulvfirma gennemfører typer gulvbehandling, gulvafslibning og afhøvling af plankegulve eller parket. Skriv eller ring gerne til vores værksted og flinke gulvfagmand for en lille snak om dine ønsker og forventninger til det nyafslebet parket eller plankegulv. Som kompetent gulvpartner, lytter vi til dig og tilpasser en overflade som opfylder din forventning. Dernæst vil vores gulvspecialist trylle og give dig en overflade mulighed som du kun kan blive fornøjet med.

Hvad er et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulv arbejde kan blandt andet ses på antallet af stamkunder, som vender tilbage igen og igen. Vore flinke gulvspecialister gør derfor en overordentlig god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan finder jeg et billig gulvfirma?

Alle former for afhøvling af trægulve tilbydes af os, – din lokale gulvpartner. Herunder:

  • gulvreparation
  • afslibning af gulve gør-det-selv
  • gulvindretning
  • afhøvling af gulve gør det selv
  • afslibning af trappetrin

Samtale om dine plankegulve giver et godt samarbejde, som tager udgangspunkt i dine krav og ønsker . Derefter udføres gulvopfriskningen som aftalt efter dine drømme og behov. Vi Kører i København, Aarhus og Odense samt resten af landet samt kan tilslutte sig så snart som muligt.

Kan gør-det-selv gulvarbejde være en god idé?

Gulvafhøvling, afslibning og behandling kan udføres selv, skønt brugen af et professionelt gulvfirma giver godt udført gulvresultat. En gulvvirksomhed som vores, har flinke medarbejdere med kompetence og rutine. Her benyttes blot de aller fornuftigste produkter og gulvmaskiner med topkvalitet til følge. Kontakt os og undgå, at dit selvgjort gulvforehavende ender galt. Vi har uddannede gulvmænd til at kontrollere de mægtige og stærke gulvslibere. Gulvslibere som kan ramponere gulvet ved fejlbetjening. Afhøvling, gulveftersyn og gulvforbedringer er et svært metier, og laves derfor bedst af en dygtig gulvmand.

Hvorfor anvende et gulvfirma?

Gulvafhøvling og gulvafslibning der foretages af en professionel gulvmand er din sikkerhed for godt udført gulvarbejde. De stor gulvslibemaskiner skal navigeres nøjagtigt og tilrettes trægulvets egenskab. Gulvafslibningen laves med sandpapir og består af 3 – 5 slibninger. Den første afslibning laves med en grov sandpapir som hen ad vejen skiftes til finere og finere. Når den afsluttende sandpapir har været brugt er træet klar til en overfladebehandling med hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie eller bejdse. Afslibningen kaldes også en fuldslibning bestående af: grovslibning, polering, finslibning, mellemslibning. Hjemmegjort afslibning laves ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til afslibning kan foretages hos gulvforretninger og tæppeforretninger landet over. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige gulvtyper. Gulvslibere, hvor valsen ikke er plan, ødelægger træet. Ved at bruge et professionelt gulvfirma holdes en høj standard hver gang, og gulvarbejdet foretages altid perfekt.