Gulvarbejde forvandler dine nedslidte, ridsede og grimme gulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling forvandler vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i at afslibe gulve, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan klare gulvbearbejdning, og vi kan montere helt nye trægulve. Vi kan også hjælpe med overfladebehandlinger af dit aktuelle massive gulv, så det igen bliver som nyt. Uanset hvilken form for renovering af trægulve du er interesseret i, så står vores flittige gulvslibere altid klar til at bistå dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Forskellige danske hjem har en eller anden variant af trægulve. Vinyl og linoleum som gulvmateriale, er blevet på mode i stuer. Trods det har træ nogle karakteristika, der leder tll, at nogen lægger trægulve i deres dagligstue og værelser. Udover træ som gulvbelægning findes der blandt andet:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Klinker
  • Vinyl
  • Natursten

Godt gulvarbejde giver nydelige plankegulve

?
Parket- eller plankegulve er robuste og mere modstandsdygtig end fliser, idet de kan slibes og opfriskes påny. Herudover kommer, at du kan lave om på trægulvets look med en forbedret overflade. Parketgulve kan ganske vist ikke slibes og afhøvles ubegrænset. Kvalitets bræddegulve holder dog i lang tid, ifald gulvarbejdet er lavet af en professionel og dygtig håndværker

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt gulvarbejde til billige penge er et symbol for vores gulvrenovering. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at nå det bedst mulige resultat, laver vi til stadighed et grundigt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Et nyt gulv kan være med til at danne et smukt indtryk af hjemmet. Der findes en række perspektiver inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge blandt en hel del forskellige typer og modeller.

Gulvafhøvling, gulvafslibning og udbedring af ødelagt trægulv

Pleje og pasning af trægulve giver dit hjem nyt liv, og i øvrigt forlænger det gulvets levetid. Før vi begynder gulvarbejde, foretager vi et grundigt tjek af gulvets tilstand. Kan dit trægulv ikke afslibes eller friskes op på anden måde, er en gulvafhøvling nødvendigt. Men i de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok. Hvis du ønsker et helt nyt trægulv i privatboligen, er der adskillige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi udføre gulvmontering eller gulvlægning.

Vi efterkommer dine drømme og forventninger

Er du usikker på, hvad der er den rigtige gulvløsning i din bolig, giver vi rådgivning og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi forskellige hensyn, til bl.a.:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • Robusthed
  • Slidstyrke

med baggrund i dine ønsker, behov samt krav og forventninger.

Førend du træffer afgørelse, om vi skal være din foretrukne gulvsliber samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vores gulvfirma for en snak og få en ganske fin pris.