Gulvafslibning

Gulvafslibning er vores specialitet hos gulvdoktor. Altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid tilbydes over hele landet. Har du et trægulv som har set bedre tider? Så kan vi hjælpe dig med en rigtig god gulvløsning.

Gulvafslibning

Gulvdoktor har gennem årene høstet rigtig mange gode erfaringer, med stort set enhver form for trægulve. Vi har arbejdet med alle former for træsorter og med alle former for måder at lægge trægulvene på, fx alt fra traditioneller gulvbrædder til parket og forskellige snurrige mønstre. Uanset, hvordan gulvene ligger, ved vi, hvordan de skal behandles, så de bliver lige så smukke som da træet var helt nyt og håndværkerne i sin tid skar træet til og lagde gulvet.

Hvad er gulvafslibning?

Så uanset, hvordan dine gulve har det i dag, så er vi den rigtige samarbejdspartner, der kan tage sig grundigt, kærligt og professionelt af dine gulve, så de igen opnår fordums skønhed. Vi arbejder også med andre træemner, herunder afslibning af:

  • Bræddegulve
  • Trægulve
  • Plankegulve
  • Dørtrin
  • Bordplader
  • Parketgulve
  • Lamelgulve
  • Trapper

Og efter afslibningen kan der efterbehandles med olie, voks, sæbe eller lak. Du vil nu have et nyafslebet emne med en slidstærk og smuk overflade.

“En gulvafslibning er den billigste måde at få opfrisket gamle og slidte trægulve”, citat Den Bette Gulvmand

Vi kommer og giver gratis tilbud på en gulvafslibning

Tag kontakt til os via vores kontaktskema – det foregår nemt og hurtigt og sikkert, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en aftale. Vi vil nemlig meget gerne se på gulvene, så vi kan vurdere hvor meget de skal have og hvilke maskiner vi skal tage med.

Lad os få en snak om dine trægulve

Vi vil også gerne vide noget om, hvorvidt du gerne vil have afslebet dørtrin og trapper til en eventuel førstesal eller kælder og den slags. Og desuden skal vi aftale, om det er dig eller os, der foretager den beskyttede behandling af gulvene, efter at afslibningen er færdig og det nye friske træ er kommet frem i dagens lys.

Glæd dig til at se vores lave priser på gulvafslibningen

På den baggrund går vi hjem og regner et tilbud ud til dig, og bemærk gerne her, at vores priser altid er inkl. moms – så husk dette hvis du sammenligner os med andre priser på arbejdet.

Ring og få en gratis og helt uforpligtende snak om dine trægulve, og hvad en gulvafslibning kan gøre for dig.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]