Gulvmand Fredericia

Gulvafslibning Fredericia og gulvforbedring opfrisker hjemmets trægulv. Her er din lokale gulvsliber i Erritsø, Børkop, og Brejning, og tilbyder billig gulvafslibning priser Fredericia samt gulvsøgning i super kvalitet. Slibning, gulvrestaurering og afhøvling løses af erfarne gulvmænd i Fredericia, herunder Erritsø, Børkop og Brejning.

I Smidstrup og Strib samt Fredericia løser vi alle gulvrenoveringer indenfor gulvslibning, afhøvling samt overfladebehandling med lud, olie, lak, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Gulvslibning, gulvforbedringer og afhøvling udføres af fagligt kompetente gulvspecialister i Fredericia, herunder Erritsø, Børkop og Brejning. Har du planer om at være gør-det-selv handymand? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort afslibning’.

Vi udlejer maskiner til gulvafslibning i sæt bestående af: valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber, kantsliber til konkurrencedygtige priser. Her laves alt afslibning, gulvopgaver og gulvfornyelse i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Fredericia. Få inspiration til dit nyafslebne parketgulv og besøg vores gulvsnedkeri i Fredericia, her er der parketgulv i forskellige træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper, overfladestruktur samt hvor rengørings venlig det er.

Alt afhøvling og pudsning er vores specialitet hvor vore kompetente håndværkere udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Fredericia. Lad os slibe dit lamelgulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver tilfreds med. Vi hjælper med enhver form for gulvreparation og gulvbearbejdning, herunder:

Gulvafslibning
Gulvrenovering
Gulvafhøvling
Gulvbehandling
Gulvrestaurering
Gulvreparation
Gulvtjek