Gulvafhøvling tilbydes her af topprofessionelle og lokale håndværkere med meget erfaring indenfor gulve. Behøver dit trægulv til en gulvrenovering? Så er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med bølger eller buler eller en besværlig gulvflade? Er en gulvafhøvling behandlingen. Såfremt der er tæpperester eller anden beskadigelse, kan høvling også være en metode.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Lim eller fernis kan også være elementer som gør, at en afhøvling er muligt. Ligesom niveauforskelle eller bølger i gulvet er en god udfordring. Her er det nødvendigt stabilisere bræddegulvet med en kraftig og stor maskine til høvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Høvling anvendes på gulve, hvor en gulvafslibning er utilstrækkelig, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Bølger
 • Lim fra tæpper
 • Gulvspartelmasse
 • Hakker og huller
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Besværlig lakbehandling

Hvad forstår man ved en gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et præcisionsarbejde, hvor de lokale håndværkere vil være dygtig og rutineret. Upræcis høvling kan give høvlemærker i gulvbrædderne og niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller store krav til håndværkeren, da den store maskine til høvling virkelig arbejder i dybden. Der afhøvles 1 – 4 mm. af gulvoverfladen, hvilket også vil være muligt ved meget ødelagte trægulve. Vi har ekspertisen og ved uden videre hvilke tiltag der skal gøres. At høvle et massive gulv kræver nænsomhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv høvling. Hvis afhøvlingen ikke udføres godt nok, kan det blive bekosteligt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en kompetent håndværker til din gulvrenovering. Her hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslibning

Så snart gulvafhøvlingen er afsluttet vil træet fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes der med en slibning, for at få den rigtige overflade før efterbehandlingen iværksættes. Her kan det massive trægulv påføres voks, olie, sæbe, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning skal være en grovslibning, let slibning, mellemslibning, polering og en finslibning. Hos os får du grundig rådgivning om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv reddes og gøres pænt?

Efter en gulvafhøvling, gulvslipning og overfladebehandling, bliver de fleste gulve som nye påny. Du vil ikke kunne erfare, at træet har været kaput. Trægulve må altid behandles godt og rengøres, vedligeholdes og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste valg. Ved vores arbejde med massive gulve får vi mange relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Guide til afhøvling
 • Høvling maskine til salg
 • Afhøvling hvad koster det?
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Gulvafslibning tilbud
 • Male før afhøvling
 • professionel høvling
 • Gulvafhøvling pris pr kvm

På vores hjemmeside vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Såfremt du ønsker mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din gulvekspert kan altid fortælle dig, om en afhøvling er sandsynlig. Såfremt dit bræddegulv trænger, så skriv gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, kigger vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit bræddegulv. Vi tilbyder altid billig afhøvling priser og kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at opfriske og forbedre dit slidte og gamle bræddegulv med en gulvafhøvling.