Gulvafhøvling

Gulvafhøvling og gulvafslibning udføres hos Gulvdoktor. Dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe dig med dine trægulve uanset hvordan de ser ud. Et trægulv skal være meget slidt og ødelagt for at en gulvafhøvling eller afslibning ikke er muligt.

Gulvafhøvling

Gulvsliberne hos Gulvdoktor.dk er skrappe til gulvafslibning, men vi har endnu et våben på programmet, til de gulve, der ikke så nemt overgiver sig – nemlig en afhøvling. Hvor gulvafslibningen benytter sig af sandpapir, forgår  gulvafhøvlinger med små skarpe metalhøvle, der lidt efter lidt fjerner lag efter lag af gulvet. Til sidst er det det slidte lag væk, og gulvet fremtræder nu helt lyst og lækkert, og dufter tilmed af nyt træ.

“Gulvafhøvling er den ultimative og grove bearbejdning af trægulve”, citat Den Bette Gulvmand

Gulvafhøvling og gulvafslibning?

Efter gulvafhøvlingen får gulvet en gulvafslibning med fint sandpapir, så også husets blødeste og fineste små fødder kan sætte gå på de nye, lækre gulvbrædder.

Afhøvling og gulvarbejde

Men udover afhøvling og afslibning kan der gøres brug af andre former for gulvrenovering, herunder:

  • Gulvvedligeholdelse
  • Gulvarbejde
  • Gulvafslibning
  • Gulvpleje
  • Gulvafhøvling
  • Gulvrenovering
  • Gulvreparation
  • Gulvservice

Vi hjælper dig gerne med alle former for opfriskning af trægulve samt gulvlægning og gulvmontering.

Få et gratis tilbud på en gulvafhøvling

Vi kommer gerne og uforpligtende ud og ser på dine gulve, så vi kan give dig et godt tilbud. Og vi rådgiver også gerne om, hvordan du bagefter skal behandle og pleje dine gulve og hvilke midler, der er bedst egnet til formålet. De mest almindelige og brugte midler til at beskytte det nye gulv med er enten en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering med en glansgrad, der passer til dit hjem – en mat, en blank eller en halv blank lak. Er du tvivl om noget som helst, så er du super velkommen til at spørge os.

Gulvafhøvling uden at betale?

Bemærk når du får vores tilbud, at vores priser altid er inkl. moms, så beløbet i bunden er det, du skal betale, der kommer ikke mere oveni. Husk også, at du kan lade din vedligeholdelses konto betale for udgiften, hvis du bor i lejelejlighed, så du faktisk slet ikke skal have penge op af lommen.