Dørtrin betegnes også tærskler, fodspark, fodtrin, dørtærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningselementer vi har. De påføres slid og spark i større grad end boligens gulv. Afslibning af dørtrin laves af os, et billigt gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Dørtrin

Dørtrin

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Såfremt du har trægulve, bør enhver gulvforbedring blive udført af os. Ikke for det så er vores spidskompetence gulvbehandling, gulvafhøvling og gulvafslibning, hvor vores kompetencer og ekspertiser virkelig skaber resultater. Ikke desto mindre spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afhøvling af parketgulve og plankegulve og store gulvopgaver. Uanset hvilken gulvopgave vi løser, vil du få et fornuftigt slutresultat løsning med garanti.

Bær din hjertenskær over dørtrinnet!

Det er en kristen tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter brudefærden. Her bydes bruden velkommen i gemakkerne for familiens fremtid umiddelbart efter vielsen.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er til stadighed den værst tænkelige og frembringer utallige slid, knubs og stød. Det betyder, at materialet hyppigt er af en hårdt træ, der kan udstå den store belastning og udsathed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så dermed er flere dørtrin udført i egetræ og eg. Som regel vil hjemmets dørtrin få den samme overflade som de tilstødende parketgulve har. Dette skaber en æstetisk flade og giver et rigtig yndigt resultat.

Bundstykke og dørtærskel?

Et dørtrin har forskellige benævnelser, der jævnligt anvendes i flæng. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavstammet trin forneden i døråbningen, der i længde og bredde passer med underkanten af døren. Det dæmper støj og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig deling af rummet, der er nyttig ved vedligeholdelse, rengøring og pleje.

Hvorfor fremstilles dørtrin i egetræ og eg?

Som tidligere nævnt, udsættes dørtrin for en vild stor byrde. Dette gør dem sårbare og kan fordre hyppigere afslibning end gulve af træ samt en slidfast overfladebehandling. I flere forskellige arbejder lakeres trinnene uanset om trægulvet får en anden efterbehandling som olie, lud, voks eller sæbe

Til hvad nytte bliver dørtrin udhulet med tiden?

Brug og mange års slid og brug af fodstykke i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette er man vidne til især ved bløde træsorter som fyr, gran og lærk som har været brugt i mere end hundrede år. Udhulede dørtrin kan typisk slibes plane, men vi møder hyppigt sager hvor en gulvsanering og udskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Dørtærskel, fodspark, bundkarme og fodtrin er alle en del af selve karmen omkring døren. I enkelte nye moderne beboelser har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, bruges den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Dermed opnås et umådelig solidt trin med enormt god holdbarhed.

Fagmand i afhøvling af dørtrin

Vi er specialister i gulvafsibning  efterbehandling samt afslibning af dørtrin, køkkenbordplader, bordplader, trappersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine  gulv  og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/